2015, ett år fullt med minnen <3

Hej alla finisar :).

Tänkte göra en ganska kort sammanfattning av året som gått -2015.

Älskade 2015, jag lämnar dig bakom mig med minnen som du bringat av både glädje- och mindre glädjefyllda dagar. Ett år som finns där bakom mig och som aldrig kommer tillbaka, bara ett minne blott.

Vi avslutade 2014 med en ny graviditet och inledde 2015 med en växande mage. En liten bebis, som jag ivrigt under första halvan av året väntade på, som skulle visa sig vara Du – Elliot.

Vi hade en resa bokad till Grekland som jag tog mig mod till att genomföra trots att jag var i vecka 30. Jag fick ta mycket kritik av nära och kära medan jag själv inte tyckte det var konstigt då jag rest med alla barnen i magen. Men såhär i efterhand när jag tänker på riskerna så kanske det inte är så bra. kanske inte skulle resa igen om jag skulle bli gravid någon gång i framtiden. Hur som helst, en jätte välbehövlig resa till fina Kreta som vi har Farmor Katarina att tacka för <3.

image

Älskar verkligen att resa med familjen Nikas (Davids familj). Barnen älskar det och jag har märkt under de senaste gångerna vi rest att en solresa är det som behövs för att orka hela året ut 🙂

image

Vi har varit på landet, Davids morföräldrars landställe på Ljusterö. David har provat köra vår bil (han har inget körkort :D), spelat golf och bara njutit av livet. Älskar att vara på landet, en vecka max räcker, sedan är man redo för stadslivet igen.

image

Sala! Vi har varit i Sala med nära vänner, hur roligt som helst. Barnen har varit exemplariska och superglada. Bilden nedan har jag utsett till årets bild :D. Jag ser eeexakt ut som Morran (från Morran och Tobias) när jag härmar Rheborg i den rollen – den bjuder jag på! haha, skrattar varje gång jag ser denna bild. Vi är på väg för att plocka kantareller för er som undrar vad vi sysslar med :).

image

image

Året har ju inte bara varit super. Precis innan vi begav till Sala så var jag med om en krock. Höggravid och med Dylan i bilen blev vi påkörda av en fartdåre i den värsta rondellen – Brommarondellen såklart. Vi var oskadda som tur ÄR, men bilen kvaddades rätt rejält vilket egentligen inte har någon betydelse, vi klarade ju oss galant! Den kvällen var rätt sorlig hela den. Det började bra med skoj och lek ute hos min mormor på Adelsö för att sluta i kaos. Jag och Dylan var där ihop med min mamma, min morbror, mammas gubbe och husägarna såklart – mormor och hennes gubbe. Det blev en fyllefest vilket jag inte hade räknat med (var ju själv nykter såklart, dels för att jag var gravid men också för att jag inte super framför barn). Min morbror och mamma hamnade i en fylledispyt som jag försökte stoppa, vilket gjorde att jag lev ombedd att dra åt helvete av min morbror. jag åkte hem, krockade. Vi har inte pratat sedan dess jag och min morbror.

image

David och jag fyllde år i augusti – hela 29 år båda två! :). Det firades med en riktigt god dumletårta, som jag gjorde, med nära och kära 🙂

image

image

Mot slutet av sommaren började det dra ihop sig. Det var dags för min babyshower som Livia, min kära vän, ordnat upp för mig. Så himla fint och mina älskade vänner som kom för att fira lilla Elliot som låg och sprattlade i magen. Lillebror, 3:an :).

image

Älskling! Välkomnades, efter en riktigt helvetesförlossning som höll på att sluta i kejsarsnitt, med öppna armar fulla med kärlek! Så perfekt, så älskad från embryo till foster till bebis. Förlossningsberättelse hittar ni HÄR om ni är nyfikna.

image

Starten blev väl sådär då han hade gulsot som slog i taket, fick sola 5 dygn, hemma tack och lov, med ögonbindel och 24 timmar om dygnet. Det var jobbigt men glömt nu. Man glömmer så fort hur jobbigt vissa saker kan vara. Jag fick amma med honom i denna lampa vilket var bökigt och stackars liten blev tvingad till att sova i stort sett dygnet runt eftersom han tvingades ha ögonbindel.

image

Sedan var det dags för kalas både för Dylan och Oliver som fyller år 2a och 4e november. Vi tog en helg och bara drog av kalasen så var det klart sen :).

image

Och för att inte glömma julafton som var nyss. En mycket lyckad jul trots lite spontana oväntade, men egentligen helt oviktiga ändrade planer som gjorde mig lite irriterad men blev bra ändå. Nöjda barn, mycket julklappar och god mat med dom bästa minus min mormor som jag saknade.

image

Här sitter vi idag, Dylan utan byxor, Oliver med pyjamasbyxor och en helt för liten väst och jag med några kilon för mycket och är glada och nöjda över året som varit – 2015, Love <3.

image

Vill passa på att önska er ett riktigt gott nytt år!! Hörs vi inte senare hörs vi nästa år :D.

 

Puss, kärlek och respekt till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *