Träning, muskler och fett.

Hej kära ni,

Har precis kört en rumppass här hemma med hjälp av DENNA video. Riktigt grym! Först var jag ute och gick i 30 min med Elliot i en rejäl takt. Nu pulserar benen vilket känns sååå skönt!  Bara älskar känslan av ordentligt tränade muskler.

Jag har känt mig jättefin och inte alls rultig trots mina 5-7 kg som sitter kvar som sten. Jag vet att människor som faktiskt är tjocka hatar när man säger att man är ”tjock” fast man är smal. Jag vill stryka under på att jag INTE hävdar att jag är tjock utan menar på att jag normalt väger mindre än jag gör nu.

Alla får tycka och säga vad dom vill om det här med övervikt. JAG trivs inte att väga mer än jag ”normalt ” gör och tycker absolut att man är fin hur man än ser ut. Jag kan se på stora och tjocka kvinnor och tycka att dom är jättevackra och dömer inte ut någon för dennes övervikt. Däremot är min personliga åsikt att jag inte tycker om överflödigt fett för egen del därför att det får mig att känna mig ohälsosam hela vägen in i venerna.

Och jag köper inga som helst argument för att INTE gå ner i vikt. Alla kan gå ner i vikt, vissa har supersvårt och vissa har superlätt. Är man fet från 2+ generationer tillbaka har du tyvärr dina gener emot dig då du nedärver fetma. Orättvist men sant. Men DU kan sätta stopp för att föra det vidare, alla måste vi börja någonstans.

Tillbaka till vad jag ville få sagt. Jag har känt mig fin oavsett några kilon plus. Dom senaste dagarna fick jag dock nog! Nääej, nu har jag stått stilla länge och det får vara nog nu! Någon förändring måste ske för plötsligt så känns hela jag bara blä och usch! Jag får såna infall ibland, det går över. Men vikten ska bort! Jag tänkte prova en lättare 5:2 dieten, inte 100% eftersom jag ammar. Jag vill inte uppmuntra någon annan nu att göra detsamma som ammar eftersom man inte får banta. Jag kallar inte det jag kommer göra för att banta, jag vet vad jag gör. Jag kommer trigga igång ämnesomsättningen något bara. 2 dagar i veckan ska jag minska ner på fr. Allt kolhydraterna då vi inte behöver äta så mycket som vi gör idag.

image

Även om jag har mitt mjuka här och där ser man ändå musklerna under. Ser ni sidomuskeln på min mage? Den börjar bli rätt framträdande trots dallret.

Såhär såg jag ur förut när jag tränade. Man hade rätt schyssta muskler ändå. Detta är ca 3 år sedan.

image

Några tuttar hade man ju dock inte :(.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *