5 saker jag inte klarar av…

Att läsa nyheter som rör barn.
Jag fixar verkligen inte att läsa nyheter där barn far illa. Jag kan gråta hysteriskt i min ensamhet när jag läser om det och tänker på det i flera veckor- månader- år efter. En av flera tragedier jag tänker på än idag är något klipp som cirkulerade på FB som jag började titta på men faktiskt var tvungen att stänga av, där en mamma (från Sri Lanka, ej Sverige) slår sin 8 månaders bebis. Jag är traumatiserad for life av det klippet. Förövrigt är jag så less på alla dessa skitklipp som cirkulerar överallt.

Människor som uppenbart ÄR dubbelmoral.
Människor som snackar för mycket men aldrig gör något åt saken. Eller när man pratar så mycket skit och leker så smart men är en mus i verkligheten och inte står för ett ord av det som är sagt. och/eller gör det, som människan ifråga, just ratat skiten ur. Gaah, tröttsamt!

Killar som inte lyfter ett finger hemma.
Finns det något mer ocharmigt? Män som tror och antar att kvinnor ska göra allt. Äääh, nej!

När det är stökigt.
Jag kan tyvärr få rejäla utbrott av ett för rörigt hem. När det står disk, ligger leksaker överallt och filtar/kläder ligger på golvet, då blir det total kortslutning i huvudet på mig.

För mycket ljud på samma gång.
TV, musik, barnskrik och prat är saker som inte får väsnas samtidigt. Då slår det också slint i huvudet på mig haha. Med andra ord är jag lite störd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *