Godmorgon kära ni.

Oj oj oj vilken dag jag hade igår! Okej, först och främst så tog jag ju fel på dag för cellprov, när det väl var över och glömt så kommer nästa fail. Jag skulle vara duktig och slänga skräp (gamla leksaker, elartiklar och diverse) och väl vid soptippen får min bil något rejält PSYKBRYT och vägrar starta. God have mercy on my soul! Jag står ute med en skrikig unge som jag försöker få tyst på samtidigt som jag ringer försäkringsbolaget för att se om man har rätt till bärgning. Mina händer och öron ramlade av och gick sönder i små issplittror. Jag drog och lämnade bilen, men fick tillslut hjälp av Davids snälla pappa som fick igång biljäkeln och körde hem den åt mig.

Puh, detta problem verkar uppstå när jag helt enkelt kör för lite och när jag väl kör så kör jag så korta sträckor. Batteriet hinner ej laddas typ. Varenda varningslampa lös på den där instrumentbrädan och paniken inom mig som uppstår. Hem kom bilen i alla fall.

David kom hem med julkalendrar till oss allihopa :). Så gulligt. Nu ska jag göra mig i ordning för idag, rätt dag, ska jag till mödravården!

image

image

image

Man ser ej luckorna men detta är kalendrarna i alla fall.

Håll utkik här för sedan kommer bilder på naglarna. Oh my lord va fina dom blev!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *