Din kille är sämst på hela jordklotet!

Hej hopp,

Nu har jag och Elliot precis sovit en stund tillsammans. Han har nämligen skrikit hela natten. Jag ringde min barnmorska och sa att jag inte skulle stå ut en dag till med en sån missnöjd bebis. Troligtvis beror hans missnöje på p- pillrena då det kan minska mjölkproduktionen. Så jag avrekomenderar skarpt p piller vid amning! Kör på minipiller istället det fick jag utskrivet nu.

Jag har också känt mig nedstämd några dagar nu och det berodde troligtvis också på p-piller men det skulle lägga sig efter tag sa bm. Tack och lov ändå att det beror på p-pillrena! Jag har haft NOLL lust att göra något. Inte ens känt sug att pynta granen med barnen (likabra att få upp granen nu). Det är sånt tabu att känna såna känslor när man har barn men vet ni? Man ska inte skämmas för att vara öppen med vad man känner. Det värsta jag vet är människor som hela tiden, observera hela tiden, lägger upp hjärtan till sin puttenutt älskling på Facebook och talar om hur bäst han är,  jag menar, i mina ögon är din kille SÄMST på den här jorden! Eller dom som lägger upp miljoner bilder på sina barn och säger att dom har världens finaste barn på hela jordklotet. NEJ jag tycker inte dina barn är finast utan du får nog omformulera den där meningen en aning så du talar för dig själv. Klart man ska dela med sig av bilder på sina barn (jag gör det också hela tiden) men tillför min bild dig något? Typ inspiration eller är bilden rolig eller mysig och kommer ge mig ett smile på läpparna? Nej, då kanske man ska vara lite sparsam. Annars kanske folk tar bort dig från FB tillslut om du inte slutar vara så puttinuttig med allt. Men det kanske du skiter i? Ja, men dåså, kör på ba!

Nu är jag sjukt bitter här, för att jag är lite bitter just nu. Men faktum är att man måste ju kunna vara lite normal också eller hur? 🙂 🙂 kärlek till folket, seså, nu känns det bättre.

Lilla Elliot har ärvt dessa fina byxor från sin farbror som är 2,5 år.

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *