Äntligen helg.

Pizzadegen på jäsning, Oliver och David  spelar mindcraft, Dylan är hos hans kompis och har pokemonklubb och jag  sitter och pustar ut. Allt är perfekt!

Däremot är jag så less på sjukvården och bvc idag. Jag har försökt nå bvc både igår och idag, men ingen har bemödat sig kontakta mig (man lämnar alltid meddelande på deras svarare). När jag ringde vårdguiden så blev jag kopplad direkt. Jag vill bara veta vad jag ska göra med Elliot och hans bajsissues, hur svårt kan det va? För att försöka göra lång story kort så fick jag nu istället rådet att amma mer och ge mindre mat, tvärtemot det Bvcsköterskan sa i måndags. Hon tyckte att han kunde behöva lite microlax för att få ut det som nu är förstoppat och menade på att man behöver läkares ordination på barn under året. Jag får då en tid som jag besvärar både mig, Elliot OCH Oliver att åka på. Vet ni vad dom gör? Känner på Elliots mage och säger att det får gå 5 dagar som dom ej bajsar på innan man behöver vidta åtgärder. Det tog, hmmm, 3 minuter. DRIVER NI  MED MIG? Bvcsköterskan kunde inte sagt det på telefon?

Jag orkar inte. Är det någon gång man vill ta en nyckel och skrapa upp någons bil så är det ju tyyp nu.

image

Läppstiftet på. Känns fräscht med lite smink faktiskt.

Hur som helst, har handlat fredagsmys till familjen ikväll. Lite smått och gott, goda rotfruktschips till mig, saltade till Dylan och grill till David och Oliver, jordgubbar, choklad och Nutella. Mums!

image

image

Någon som provat rotfruktschips?

image

Just nu; far och son spelar minecraft tillsammans :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *