Att förlora ett barn

Okej, nu har jag gråtit och gråtit och gråtit. En av mina största nojor som jag haft genom åren – kvävning. Jag finner inga ord för hur mycket jag lider med denna underbara kvinna som fått genomlida det värsta som kan hända en människa – att förlora sitt barn. En flicka på 1,5 år satte popcorn i halsen och dog ca 8 dagar senare då hon blev hjärndöd. HÄR kan ni se när hon berättar om det som hänt.

Så onödig, så fort och så sjukt oförutsägbart. Det här kan hända vem som helst! Det kan gå så fort och du kan vara så maktlös. Jag är såå berörd av detta att jag typ vill kräkas upp min ångest.

Jag har gått en sådan kurs, men nu ska jag se till att gå en gång till. Gör det du med. ALLA människor borde gå en kurs för hjärt- och lungräddning samt hur du ska agera om någon sätter i halsen. 

Fyfan, ingen förälder ska behöva gå igenom detta, ingen. Älskade mammor och pappor till änglabarn, jag avgudar er styrka och sliter ut mitt hjärta i medlidande. Mitt hjärta gör verkligen ont när jag läser om detta.

  1 comment for “Att förlora ett barn

  1. Amanda
    februari 23, 2016 at 9:34 f m

    ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *