Att gå ner 25 kg TRE gånger om.

Ni som inte känner mig vet ju inte hur mycket och brutalt jag gått upp i vikt under mina Tre graviditeter.

Jag gick upp 75 kg under totalt 3 graviditeter

Jag kan säga att det är INTE lätt att loosa det efteråt, åtminstone ser man ju inte ut som man gjorde innan. Men det är helt lugnt, jag har lärt mig att acceptera det. Livet går ju faktiskt vidare. Jag tycker vi ska sluta koncentrera oss på det vi inte kan ändra och fokusera på det vi faktiskt kan ändra- vår hälsa. Vi ska absolut träna och äta rätt för att må bra, men kom igen brudar – våga visa lite jäkla valkar. Det behöver vi, jag kommer i alla fall inte gömma mig mer.

Om ni tycker som jag, dela gärna inlägget och sprid lite äkta vara omkring dig :).

  1 comment for “Att gå ner 25 kg TRE gånger om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *