Att vara oskyldig

Godmorgon.

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Denna vecka ska jag träna HÅRT. Inte tränat i helgen 🙁 vilket känns som ett failure. Men, det är bara bita i det sura äpplet och köra vidare!

Igår kväll hade vi en nakenfis som var klistrad på mig som ett plåster. Han somnade på mig efter en kort stund, mamma är bäst säg :-). Riktig mammagris detta lilla <3 image

Tänk en sån liten oskyldig själ. En bebis som är helt beroende av dig, som inget kan göra, eller inget säga. Tänk att det finns människor som är elaka mot såna här små, som ännu inte gjort något ont i denna värld :(. Jag kan gråta när jag tänker på det, en sån försvarslös liten  människa. Som känner och behöver, men inte kan förstå :(.

image

Min lilla mini, du har tur som har hamnat hos oss. Två föräldrar och två syskon som älskar dig och dör för dig. Alla barn har inte sån tur. Vissa har sådan otrolig otur. Kriminalitet, våld och missbruk som följer dig som din egen skugga när du går. Tänk att alla varit såhär små, vilken mördare eller våldtäktsman som helst. Är det inte sjukt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *