Broccolismoothie, kick för dig som är trött!

Hej hopp,

Imorse gjorde jag en grym broccolismoothie. Den var verkligen god! Jag älskar att den blir lite ”krispig” av broccolin och av kiwifröna.

image

Du behöver (en liten smoothie):

En rätt stor broccolibukett som du bryter loss.
2 kiwi
1 dl fryst mango
1 dl lätt soyamjölk  (eller annan valfri mjölk)

Mixa ihop allt och servera!

Igår åt jag upp resten av vattenmelonen och någon kaka. Jag var så trött igår att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag känner mig rastlös nu som attan. Imorgon ska Oliver till dagis och om min kompis inte fött barn ännu ska vi käka lunch ihop ute. Jag känner att jag behöver det!

Vad gör man i vinterkylan? Någon som har nåt tips? 🙂

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *