Chokladmuffin med grädde och hallon

Barnens efterrätt:

image

image

image

image

image

God kväll gott folk.

Barnen sover, det är inte allt för kaos här hemma och ljusen är tända. Ett glas bubbel, lite ost och tystnad. Vad mer behövs (okej, en rejäl dusch, raka av mig pälsen på kroppen som man liksom aldrig hinner)? Nä, ingenting. På tal om sömn så kan jag säga att Elliot börja få lite rutin på sin sömn. Han sover lite hux flux på dagarna men är vaken ett par timmar fram till 20-21 sedan sover han för natten. Ibland får jag amma någon gång men det är inte varje natt.

Om inga oväntade sjukdomar inträffar så blir det andra bullar nästa vecka. Nu är det plankan, armhävningar och squats som gäller.

Ska över till Davids mormor imorgon bitti innan Oliver ska till dagis, vi brukar åka dit och äta frukost ibland och umgås lite. Då ska jag ta en vikt för skojs skull och se vad den visar,  tror det står stilla eftersom jag inte rört på fläsket när jag var hemma med vattkoppan Oliver.

Hörs! Puss och kram!

  1 comment for “Chokladmuffin med grädde och hallon

  1. lunkentuss
    december 1, 2015 at 6:49 f m

    Men stackars människa, har du päls på kroppen? jag lider verkligen med dig. Kanske har du någon form av hormonstörning, det borde du kolla. Själv har jag bara den kroppsbehåring som vi människor normalt har och slipper alltså raka mig någonstans. Ha det så gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *