Dagarna som gått.

Hej kära vänner. 

Återigen ledsen för dåligt uppdatering. Det är mycket nu. Vi är ju hemma igen efter några dagar i Sala och vardagen är i full gång återigen. 

Lite bilder från senaste dagarna.

För exakt ett år sedan var vi i Sala precis samma dag som vi var detta år. Till höger är bilden från i år och vänster är från förra året då Elliot låg i magen 😄.  Man kan lungt säga att det var kallare förra året. 

Jag och Livia tog oss ett dopp och tvättade oss med balsam och schampo. Jag längtar typ redan tillbaka. Det var verkligen mysigt i Sala, detta år var nog det bästa. Lungt, skönt och mysigt.

Nu är det så mycket som händer känns det som. Föräldraledigheten börjar lida mot sitt slut, vilket känns förjävligt. Ett år har gått och jag har knappt hunnit blinka. Många fyller år nu. Jag, David och Elliot I augusti månad. Igår var jag på en kompis 30-årsfest. Några fester till väntar i höst och våran fest är först ut. Jag är så taggad inför det men också jäkligt stressad då jag vill att allt ska bli perfekt. I veckan ska jag hämta ut lite grejer som jag dessvärre inte kan avslöja här och ny.  Men jag lovar att ni kommer märka det inom väldigt kort.

Livia tycker mitt hår ser ut som en kanelbulle 😄. Och jag kan inget annat än att hålla med!

Jag håller på att gör plats åt mina loppisfynd som ni ska få se så snart dom har sin plats. Kanske ikväll eller imorgon. Jag städar och fixar här hemma just nu. Jag är liksom inne i en period då jag vill typ ta bort och kasta allt jag äger och har för att det känns så stökigt hela tiden. Sedan ska jag även lägga upp bilderna som jag tog med systemkameran när vi var I Sala. Så det kommer inom kort lite fina bilder även därifrån. Det blir så fina bilder med den kameran men det är så bökigt att föra över dom till datorn och sedan på telefonen om man exempelvis vill ha upp dom på instagram. 

Detta avgiftade jag mig med samma dag vi åkte hem. Från allt socker och skit man ätit. 

Nu ska jag städa vidare, så håll utkik efter bilder på loppisfynd och finfina bilder från Sala. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *