Dagens

Just nu sitter jag på Dylans parkour och typ dör av ljudnivån. My god, varför måste barn skrika så mycket?  Jag är extremt känslig för höga ljud, det typ triggar igång mig. Mina barn vet att jag HATAR skrin så dom skriker typ aldrig. Oliver kan höja rösten i en kort ton när han blir arg bara men thats it typ.

Förövrigt är Dylan på riktigt gott humör de senaste dagarna och det gör mig så glad. Han upplever att nationella provet gått bra och jag tror en tung sten släppts från hans bröst.

image

Imorse lyckades Elliot bajsa själv vilket var riktigt skönt det också. Hoppas att det börjar släppa nu lagom till vi ska till barnläkarmottagningen såklart.

Igår var min mamma över och följde med oss på parkouren (han går tisdagar och onsdsgsr) och hon hade med sig världens kanelkrans, alltid när hon hälsar på :D.

image

Idag var jag och hälsade på min kompis och hennes bevis som föddes i vecka 24, så himla gullig! Tänk vad fantastisk sjukvården är åå det sättet att de lyckas hålla så små foster vid liv. Så himla go.

Nu ska jag snegla en sväng på Dylan när han hoppar omkring här. Egentligen vill dom ha föräldrarna utanför salen, men jag gömmer mig här på golvet.

image

Med mina fula träningsskor haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *