David

Godmorgon kära ni.

Nu ska jag snart åka till tandläkaren med Dylan för att kontrollera att tänderna ”satt sig” som det så fint kallas. Han ramlade ju med ansiktet RÄTT NER i isen när han åkte skridskor för ett par veckor sedan, ni som missade det kan läsa mer om det HÄR.

Jag tror att allt är i sin ordning eftersom han kan äta normalt och inte klagar på någon smärta. Men det är ju alltid bra att kontrollera det till 100%.

Annars flyter allt på som vanligt, det märks att det är sportlovsvecka. Fler barn som rör sig ute och Dylan som är så nöjd med att vara på fritids bara en kortis för att leka av sig lite ;-).

Apropå ingenting så fick jag ett mail ifrån en läsare som undrar varför jag nämner så lite om David här på bloggen. Jag tycker jag skriver en del, eller snarare nämner honom mycket, men kanske inte visar så mycket bilder. Anledningen till detta är kort och gott därför att han inte gillar att synas så mycket i ”oförberedda” sammanhang :-D.

Meen, det är klart han ska få vara med mer på bild om så önskas ; -).

image

Han älskar verkligen (not) när jag stör honom i spelandet :-D. För tillfället är det barnens spel som lockar mest.

Med det vill jag tacka för kommentaren och uppmuntra er att inte skämmas att lämna en kommentar efter er om ni nu vill kommentera :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *