Den kvinnliga cykeln

Hej allesammans,

Hur har ni haft det? Jag har städat och typ inget mer :D. Nu blir det verkligen mörkt tidigt ute. Känns som att dagarna är betydligt kortare när det är så mörkt.

På tal om ingenting så har ju ätit p piller nu i typ 3 dagar och min mage är som en ballong! Jag är så less på att ha svullen mage så fort den ”kvinnliga cykeln” är igång. Är det någon av er som också har sånt problem? Jag vet inte om det är pillrena eller bara den naturliga cykeln som får min mage att svälla denna gång men jobbigt är det. Jag har ju ej fått min mens ännu men det känns som att den är på G HELA TIDEN.

Idag gjorde jag en god tonfisksallad med pasta till lunch.

image

image

image

Finns det någon godare lukt än nyöppnad kaffeförpackning? Det bästa är när man åker förbi Arvid Nordquist (här i sumpan) och lukten av nymald kaffe tränger igenom dörrarna på bilen. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *