Det blir bara jag och Elliot..

Godmorgon!

Trots tröttheten from hell är jag ändå taggad för en solig dag. Jag ska iväg och träffa min mamma. Dylan ska åka till sin pappa och Oliver ska med Davids mormor och morfar till landet, så det blir bara jag och Elliot. Det känns skönt att dom ska iväg för då vet jag att dom kommer ha kul och göra saker som jag för tillfället inte kan tillfredsställa dom med. Jag vet inte om det är omställningen efter semester eller om det är järnbrist som skapar denna trötthet. Men jag är trött i huvud, kropp och själ. Jättetråkigt. Å andra sidan fick jag min tredje mens dagen efter vi kom hem, och tro mig när jag säger att det bokstavligen rinner ur mig. Usch. 

Jag köpte fiberhavregryn nu som jag ska äta till frukost. Jag är emot lightprodukter generellt men jag köpte sådana i äppelmos och lingonsylt som jag ska ha till gröt. Jag orkar inte ha ångest över att jag äter onödigt socker, så det fick bli så denna gång. Någon som har andra nyttiga tips på vad man kan ha till gröt? 

Sedan har jag även blandat i det i min smoothie så det mättar mer. 

Imorgon, när jag räknar med att Dylan kommer hem, beger även vi oss ut till landet. David jobbar ju denna vecka plus nästa innan han har semester igen. Det är nåt med landet ändå som är avslappnande. Tråkiga är dock att jag inte har en bok. Jag läste ju ut ”burpojken” skriven av psykologen Torey Hayden som var så grym att jag vill läsa fler hon skrivit. Dock finns det inga på lager när man kollar på nätet. Så får se hur jag gör. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *