Det ska kännas att man lever.

Hej kära ni.

Vi kom hem för en stund sen från kalaset. Efter en riktigt hård natt och en aktiv dag i form av springandes hit och dit är man redo för sängen.

image

Fick sova ut imorse då David gick upp med barnen. Han tog en bild på mig när jag ligger och dreglar med munnen öppen av ren utmattning men jag väljer och visa lite mer charmiga bilder ;-).

image

Mitt hår har blivit rätt långt sen jag började klippa mig själv, i like it ;-).

image

Fick många bilder på mig själv idag, händer för sällan tycker jag. Ska försöka få mer lite fler :-).

image

Stroppan själv liksom.

image

Nu försöker jag få denna pajas att lägga sig. Haha, jag garvar men han håller på hoppar omkring här överallt så man blir tokig. Ni som tror att det blir lättare när barnen blir äldre, släng er i väggen! 😀 ju äldre dom blir desto mer mentalt krävande blir dom små liven. Tänk er; egen vilja som måste respekteras, tjafs om läxor, attityd och gränssättning. Sedan tillkommer kompisproblem, tjat om allt möjligt som kommer kräva tid och energi från dig, engengemang, pengar, aktiviteter och allt möjligt. Det är självklart inte negativt men det är krävande på alla nivåer. En 2 – åring är på sin höjd jobbig för att han/hon är trött, gnäller och trotsar. Det är piece of cake enligt mig om man jämför. Sedan finns det såklart undantag, tänker på er föräldrar som har barn med autism och trotssyndrom etc. Jag känner verkligen med er och all respekt till er som kämpar! Jag kan bara ana hur tufft det är. Men jag älskar att känna att man lever! Det är ju såhär det ska vara, på gott och ont :-).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *