Dylan som bebis 

God kväll gott folk. 

Hittade massa gamla kort på Dylan när han var bebis. Jag insåg plötsligt hur lik Elliot är honom! Eller hur!? Min lilla plutt, kolla hur liten och glad han var! 

Kolla hur lik han är Elliot. Vet inte om man bara ser det om man har träffat Elliot irl eller om det även syns på kort? 

Här bodde vi i vår lägenhet i Hallonbergen, förort i utkanten av Sundbyberg. Den lägenhet jag i ett inlägg för inte så längesedan beskrev att jag skämdes över. Jag har själv mer eller mindre växt upp i den lägenhet jag bodde i med Dylan de första åren. 

Kolla på mig ?, här är jag när jag var omkring 5 år. Ser ni mig?? Jag står längst fram med den blåsvarta klänningen, haha. Man kan ju också konstatera att Dylan är väldigt lik mig om man tittar på honom nu och när jag var i denna ålder. 

  2 comments for “Dylan som bebis 

 1. Annika
  oktober 6, 2016 at 9:25 e m

  Vadå varför skämdes du för lägenheten i hb? ?

  • Jungfrumamma
   oktober 7, 2016 at 10:52 e m

   Jag skämdes över den när jag var yngre för att jag var så bortskämd och inte tyckte det var tillräckligt fint. Tyckte så synd om min mamma dom kämpade med att göra mig nöjd ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *