Dylans kalas – check 

Hej och god kväll. 

Ledsen för dålig update. Vi har haft kalas hela helgen. Dylan har just nu ett pågående kalas, som jag nämnde tidigare så ska han ha ett övernattningskalas. Herregud vad dessa barn skriker. Haha, detta gör vi nog inte om. Eller jo, kanske. Barnen tycker det är kul men dom för sånt jädrans liv! 

Jag gjorde en sån enkel men otroligt god glasstårta till Dylan. Tröck ihop big-pac glass och täckte med grädde, strössel och chocklad samt nougatsås. Herre vad gott! Det var riktigt uppskattat. 

Kolla på dessa grabbar. Det är så kul att dom är så olika med olika smak på olika grejer. Som kläder. Oliver gillar västar och skjortor, helst svartvitt. Dylan gillar mjukiskläder, chillkläder och hoodies etc. Oliver gillar att leka med lego och bygga upp gubbar och robotar medan Dylan gillar att dansa, lyssna på musik och skjuta med gummipistoler. Båda får ju välja fritt vad dom vill leka med. Vi är väldigt liberala på den fronten, dock finns det en gräns för vilka ”vapen” dom får leka med. Svärd och nerf-pistoler med gummiskott är OK , men inte verklighetstrogna pistoler och knivar och sådant. 

Detta gäller även färger exempelvis, även sådant vi uppfattar typiskt ”pojkleksaker” respektive ”flickleksaker”. Vi försöker hålla allt neutralt, finns inget pojk eller flick. Det är så svårt det där. Vi försöker uppmuntra dom till att testa allt, färger, sporter och leksaker. Ändå ”väljer” dom att leka med sånt som hos många uppfattas ”pojkigt”. 

Elliot har numera börjat använda tofs. För att slippa luggen i ögonen ?. Han tycker det är jätteskönt har han sagt ;o) . 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *