Dylans långlunch 💙

Hej Kära kära ni som är inne här och kikar.

Hoppas ni tycker om det jag skriver om och visar i bilder etc etc… Dom senaste dagarna har jag inte hunnit skriva så mycket som innan eftersom jag gett mig in i två intensivkurser hux flux. Så typiskt mig, men ändå. 3 barn, vimsig mamma och 2 ”svåra” kurser blir ju livet rätt hektiskt. Inspirationen flödar ju inte direkt 😂. 

Som jag tjatar men vill ni veta något särskilt, att jag ska skriva om något annat, lägga till något eller så, så blir jag mer än glad om ni säger till hihi. Jag skriver ju ändå för att jag tycker det är kul när folk läser + att jag får min personliga dagbok som jag har med mig livet ut.

Så, tveka inte att fråga.

… nu till denna dag….

Vi blev bjudna på lunch hos Davids mormor där hon och Dylan knåpat ihop världens godaste lunch jag ätit på länge!

image

Till välkomstdrink fick vi en morot – och apelsinjuice som var pressad i deras egna råsaftspress. Mycket fräscht. Fick inspiration till att själv börja göra massa goda drycker i min mixer som jag kommer dela med mig av sen.

image

Lite påskig förrätt av köttbullar, ägg, prinskorv och rödbetssallad. Mums! Älskar jul/påsk/midsommarmat.

image

Varmrätten bestod av ris, sesam/ströbrödspanerad kycklingbröst, spenat i teriyakisås (stavas det så?). Typ japanskinspirerat, sååå gott!

image

Sist men inte minst…. chokladtårta med lemoncurdgrädde, toppad med färska bär. Riktigt riktigt gott! Min fina son kan han! Och Davids mormor förstås!

image

Vi var kvar rätt länge hos dom, mysigt. Problemet är bara att jag har så svårt att sitta still haha.

image

Jag och Elliot skulle ta en selfie i spegeln och då kom söta Birgitta bakom och busade med Elliot :D. Så gulligt.

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *