Elliot fick blodstopp!

Glömde berätta för er vad som hände igår. Asså herregud vad jag blev rädd.

Elliot satt i babysittern och lekte med sitt babygym. På det hänger det två kycklingar på två korta snören som han brukar leka med.

Han börjar gnälla lite så jag skulle ta upp honom så jag försökte flytta på babygymmet som satt fast! Jag fattade inte var det var först jag ser att BEBISENS FINGER ÄR HELT BLÅSVART! Jag får fullkomlig panik, stirrar på fingret i en sekund för att förstå att han snurrat in det i det korta snöret på något konstigt sätt. Jag känner hur en kall vidrig känsla fyller hela min kropp, jag blir förstenad i en sekund innan jag samlar mig. Jag svävade till köket, letar efter en sax (för att klippa av det obefintliga snöret) i någon slags reptilhjärna, hittar ingen utan tar en kniv (en kniv?!?!). Jag är så paralyserad att jag inte ens ropar på David från början. Med kniven i handen inser jag att detta är ju sjukt och kommer inte gå, fingret ändrar färg till typ svart såg det ut som. Jag säger till mig själv att vara lugn och jag lyckas snurra ut fingret ur snöret. Allt detta gick på säkert mindre än 30 sekunder, kändes som en kvart

image

Fingret fick direkt tillbaka färgen. Allt är lungt, men vilken skräck det var.

Lärdom av detta: Saker kan gå riktigt jävla fort! Behåll lugnet och ditt sunda förnuft, ta inga knivar i första hand!

image

Bebisen trött men mår prima :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *