En dag i parken

Jag är ju som jag tidigare nämnt ingen parkmamma. Men jag ser hur kul Oliver tycker det är och det värmer i mitt hjärta och se honom leka så bra. Vi var i ute i solen idag (Olivers dagis stängt) så himla härligt väder. Jag stog i solen och snurrade Oliver som kiknade av skratt. Jag provade att snurra med honom men jag höll på att kräkas PÅ RIKTIGT. Det märks att man blivit äldre :-D.

image

Kolla lyckan  <3 image

Denna snurra är riktigt vidrig när den väl får fart. Där satt vi på en varsin stång.

image

En perfekt snöängel made by Oliver 😉

image

Jag fick rejäla vårkänslor när solen brassade på och värmde mina nerkyld ben.

image

Imorse var denna stora grabb nöjd över sina mjukisbyxor  (han vägrar ha annat ). Färgen är dock riktigt snygg! Från H&M.

  2 comments for “En dag i parken

 1. februari 4, 2016 at 6:46 e m

  Älskade Oliver, vilken fin bild på honom!

  • Jungfrumamma
   februari 4, 2016 at 6:48 e m

   Hihi Tack! !!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *