En dag med hjärtat 

Godmorgon fina ni!

Igår var jag och David i Kista en sväng och inhandlade lite till vår fest samt förminskade min klocka jag fick av David för ett år sedan 😄. Vi hade bara Elliot med oss medan dom andra var hos Davids mormor. 

Jag och min bejb på tu man hand + Elliot. Fatta att vi tycker det är att vara som ensamma när vi bara har ett barn med oss, haha. Hur knäppt det kan bli.

Min surgubbe, som inte alls är sur. Bara som det ser ut 😄.

Vi åt mat i Kista. Jag åt i vanlig ordning persisk mat och David grekisk. Mitt i allt när vi sitter och äter kommer det fram två Ghettobrudar till två tjejer vid bordet bredvid och börjar gorma och skrika åt dom att dom inte skulle glo på dom. Riktiga småbrudar alltså. Hon ba ”kom kom till Sollentuna ska vi se vad som händer, det kommer inte bli kul för dig”. Jag och David bara garvade. Jag tänkte det, att börjar dom urarta här nu när vi sitter och äter då kommer gå fram och slå tjejernas huvud mot varandra och säga ”ett ord till och du kommer flyga ut ur taket härifrån”. Jag kände hur aggressionen kröp sig uppåt i strupen på mig. Men dom gick. Typisk Kista centrum. Vem fan kommer och skriker bland barn och andra människor Hej vilt? 

Min klocka, så fin. En enkel klocka som kostat endast 499:- på Ur och Penn. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *