En dag på museum.

Heeeeej!

Vi kom hem för nån timme sen. Vi har käkat middag precis, jag sitter nu och stirrar och dricker mitt kaffe, helt slut :).

Det har gått bra idag, började med lite tjafs -”syskontjafs” men sen gick det bra och barnen har haft jättekul.

image

Innan vi gick in tog vi en bild – mor och söner. Alltid en som tittar åt annat håll men det är standard :).

image

Jag höll på halka så jag gör någon rolig min, jag bjuder på den :D.

image

Dylan mäter sin smidighet, han bara fuskade så det gick ju inte att mäta haha. Deras utställning dom hade nu heter ”megamind”. Där man får använda hjärnan och rulla nån kula, jag vann över Dylan btw :D, man fick även prova bygga något med händerna i luften och rita någon tavla på en skärm med ögonen. Ja, lite invecklat, jag vet.

image

Sedan fanns det ett BÄCKSVART rum som man skulle in i. Jag var på väg in men greps direkt av cellskräck så jag vågade inte.

Sist gick vi in i ”gruvan”, där kunde jag inte låta bli att skrämma stackars Oliver. Haha, jag tycker det är så kul. Det var uppstoppade ”människor” där, varav det kom något ”skjutljud” när man gick förbi, då skrek jag ”aaakta” och började springa. Oliver hoppade högt, ja då var han inte så kaxig längre :D. Jag skratta så jag grina och Dylan med, Oliver tyckte det var kul efteråt, haha. Ja, lite sjuk får man vara ibland.

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *