En helt vanlig lördag

God kväll kära ni,

Hoppas ni haft en riktigt bra lördag? Jag har gjort min mammas naglar samtidigt som jag försökt roa Elliot, det var rätt kämpigt. David har hjälpt sin kompis och flytta så jag var själv med barnen.

image

Här har jag precis städat i ordning soffan då alla kuddar och filtar hamna på golvet. Jag har strängt sagt till barnen att sitta ORDENTLIGT i soffan och inte rulla runt så mycket, haha syns det på Oliver eller? Se så fint han sitter :D! Ibland ligger dom och drar i varandra och brottas – det värsta jag vet! Jag har sagt att dom får brottas i sina egna sängar, ärligt så orkar jag inte med det i soffan.

image

Balettisarna :D.

image

image

Ser ut som en docka på denna bild tycker jag. Ögonen  <3 (bilden tagen för någon dag srdan). Dylan var hos sin kompis på dagen så han finns ej med på bild :). Vad har ni för er ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *