En mysig söndag. 

Hej fina vänner!

Fy vad jag har mått dåligt idag! Jag svettas som en gris, har tung andning och mår illa! Någon som har haft så? Vad kan det bero på? Jättekonstigt. Jag börjar undra om jag har någon bakterie i systemet från Thailand som ligger och spökar. 

Vi har bara tagit det lungt idag och barnen har lekt i vanlig ordning. Elliot har fått sin första tand! Det måste vara det som gör att han är så otroligt gnällig. Han tar sig liksom om munnen och gnäller, man ser att det gör ont. 

Imorse klängde han på mig i vanlig ordning och jag var sååå slut haha. Han attackerar mig och suger och slickar mig i ansiktet och försöker suga tag i tutten. Ibland får han tag och typ suger till och släpper, samtidigt som han gör ett pussljud 😄. 

Vi käkade middag hos våra kompisar Livia & Josef. Jag och Livia åt grillad lax medan David och Josef åt den fetaste, äckligaste och mest sliskiga hamburgare 😄.  Det var Josef som var grillmaster’n idag. 

I vanlig ordning klädde barnen ut sig och lekte pirater ute på gården. 

Så himla gulliga. Det är så skönt att vi bor på samma gård, det gör det så enkelt för barnen att leka. Dock tycker jag synd om Dylan som har alla sina kompisar i ett annat område. 

Snart åker vi alla till Sala där Josef då har sitt landställe. Vi har åkt de senaste typ 3 åren. Jättemysigt är det. Vi spelar spel, badar och bara njuter. Apropå spel så var jag och Livia iväg och köpte 2 st Trivial Prusuit som vi ska ha med. Längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *