En sån där dag.

God kväll kära läsare.

Jag har varit sjukt bitter idag över min p -bot. Men det är nog inte bara p-boten som spökar utan jag är lite på hugget rent generellt märker jag när jag kollar på nyheterna och så vidare….

Så trött på att se hur flyktingarna behandlas vid alla gränser, vid alla hinder såsom staket som sätts upp etc. Att man kastar tårgas på andra människor – på barn. Nej, det är så sjukt. Jag vill gråta, slåss och riva av mig håret i ren frustration. Jag klaaarar inte av att se på, att se föräldrar få dra ner mössan på sina spädbarn som gråter för att deras ögon svider. Jag klarar inte att se på. Men vad ska jag göra? Frustration över att inte kunna hjälpa till. Min p-bot blir ju liksom inte ett problem längre när man inser de verkliga problemen. Men jag är känslig nu, alltså idag. Idag är en sån där känslig dag. Har ni såna dagar ibland? När allt bara känns jobbigt?

För att direkt byta samtalsämne så vill jag säga att jag är så nöjd med mitt hår! Det blev verkligen som jag tänkt mig tillslut.

image

I solen blir det liksom åt det rödbruna hållet, helt glansigt.

image

Mys mys mys. Bebismys. Älskar när han tittar på mig med sina stora blå ögon.

image

Glans. Redo för våren.

  2 comments for “En sån där dag.

 1. Claudia N
  februari 29, 2016 at 8:01 e m

  Jag tycker också att det är hemskt att titta på allt krig och det som sker. Det visar att du är en fin människa som tänker på andra.

  Hoppas det känns bättre imorgon.

  /C

  • Jungfrumamma
   februari 29, 2016 at 8:18 e m

   Tack vad glad jag blir! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *