En vanlig fredag

God kväll KÄRA NI!

Hoppas ni haft en toppendag? Jag och Oliver (som är ledig på fredagar) har åkt buss fram och tillbaka till Sumpan och handlat lite fredagsmys. Jag har också hunnit med att köra ett rumppass, jag hoppas på att kunna forma rumpan något inför sommaren 😜.

Vi var på Lidl och handlade, där kan man hitta massa konstigt men mycket bra. Har även hunnit tvätta Olivers matta och lite annat smått och gott.

image

Eftersom Elliot inte sover åå nätterna så bra så passar han verkligen på på dagarna, då myser han ner sig mellan täcken och kuddar.

image

Oliver ville att jag skulle ta kort på hans öga sån han kunde se vilken ögonfärg han har. Dom är verkligen grönblå,  Elliot har precis denna orangea ring runt pupillen. Så coolt! Dylan har mina bruna :).

Nu sitter vi i soffan och myser medan Dylan har sin kompis på rummet. Hoppas ni får en riktigt fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *