Fika med mormödrarna 

Godkväll,

Idag har jag fikat med min mamma och mormor. Jättemysigt att ha dom här tycker jag. Elliot var inte lika skeptisk som han brukar haha. Han skrattade och socialiserade som vanligt. 

Dom hade köpt med sig kladdkaka och grädde, så skar jag upp lite frukt jag hade hemma. Dylan äälskar ju kladdkaka så han tröck i sig 2 stora bitar. 

Jag och mamma tog oss en Sangsom-redbull och småpratade om resan och lite annat smått och gott, min mormor åkte hem tidigare.

Jag var sjukt jetlaggad imorse. Herre, trodde inte att jag skulle komma upp från sängen och då gick David ändå upp kl 06 med barnen och lät mig sova. Någon som känt så förut efter en resa?

Efter en rejäl frukost var jag dock fit for fight igen. Jag har läst att man ska äta frukost inom en halvtimme efter att man vaknat för att man då sänker kolesterolhalten i blodet. Tydligen är kolesterolhalten som högst på morgonen, det visste jag inte.

Hur har er dag varit? Hoppas superfin!

  2 comments for “Fika med mormödrarna 

 1. Celine
  juli 3, 2016 at 10:44 e m

  Härliga bilder! Hur ofta shoppar du? Skulle vilja se mer av outfits och shoppingtips, vore kul. Du är så snygg!

  • Jungfrumamma
   juli 4, 2016 at 5:17 f m

   Tack!! ? just för tillfället shoppar jag inte så mycket då jag är föräldraledig oxh därför begränsad ekonomi. I normala fall shoppar jag kanske någon gång varannan månad. Min kära sambo är en ekonomisk typ som fått mig lite mer med fötterna på jorden och därmed fått mig att vilja spara mer. Så jag försöker att inte vara en shoppaholic ?. Och när jag väl shoppar försöka se om man kan hitta saker begagnat etc, beroende på vad det är. Men absolut ska jag så snart jag kan shoppa något mer visa upp mer av outfits :). Tack!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *