För nya besökare :)

Godmorgon.

Har precis lämnat Oliver på dagis för första gången på över en vecka, yeei! Jag ska försöka mig iväg och shoppa lite idag tänkte jag. Får se hur det blir med det.

Så kul, igår hade jag lite nya besökare såg jag. Så kul att det är fler som kikar in här tycker jag. Hoppas ni vill kika in fler gånger. För er som inte vet vem jag är kan jag säga att jag är en hektisk 3barnsmamma som aldrig sitter stilla. Älskar att baka och laga mat när jag har tid, när det inte finns tid är det en börda :D. Jag bor ihop med min blivande man (får se när/om vi gifter oss haha, vart förlovade länge) och tre pojkar som är 9, 5 år och en på 3 månader. 

Såhär ser jag ut i mina olika JAG om ni inte redan kikat längre bak i bloggen, den är ju ny men hunnit uppdatera en hel del. Har en tendens att byta hårfärg typ 2 ggr/året men försöker hålla mig till brunt :D. Barnen kommer ni se mer av om ni fortsätter besöka mig ;).

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *