Från bröllopet. 

Hej kära vänner!

Nu har man blivit med gymkort! 😀 äntligen jag har känt mig omotiverad, men så fort jag svängde förbi gymmet nere hos mig (puls och träning) så peppades jag till lite grann. Jag vill träna, men problemet är hur jag ska få tid. Skolan tar mer eller mindre kål på mig. Tempot är fruktansvärt även om jag tycker det är såå kul! Jag klarade andra tentan också, nu står dock redan tredje tentan på tur. Nästa vecka på onsdag är det dags för kognitionstentan…gosh, jag tuppar av!
Nu undrar säkert vad jag håller på med eftersom jag sagt att jag ska flytta bloggen. Jag har kontakt med en person hos bloggportalen men något verkar vara knas med min fil som ska in på den nya. Men, den som väntar på något gott….

Jag får får blogga här ett tag till då, så får det som jag skriver från och med de typ två sista inläggen helt enkelt inte komma med. Men snälla, ha tålamod med mig.. 😊 det löser sig förr eller senare. Så. Kommer jag igång ordentligt sen. 

Hittade bilder från mitt och Davids bröllop häromdagen i mina filer på datorn. Jag minns denna dag så väl då vi överraskade alla som trodde dom endast kom till vår 30-årsfest. Men i själva verket var det också ett överrasknings-bröllop. Jag var sååå nervös. Jag gillar inte ens såna tillställningar men alla verkade tycka att det var superkul!

Min pappa var även på plats. För er som inte vet så har jag ju i stort sett inte växt upp med min pappa. Min mamma och pappa separerade när jag var 2 år och därefter blev det mindre och mindre kontakt vartefter åren gick. Så det var ju så kul att han kom.

Just nu är jag inne i en period när jag har miljoner tankar och idéer, min hjärna liksom spricker snart. Jag funderar bland annat att gå lite fotokurser och börja fota seriöst sedan. Ja, men vi får se… har lite tankar kring det. Ska inte säga så mycket mer om det, ni får se i så fall vad jag tänkt mig om jag lyckas få arslet ur vagnen 😁. 

Nu ska jag tvätta av mig hårfärgen jag har i håret. Jag har för första gången testat att lägga hårfärg på ögonbrynen, får vi se hur det går 😬. 

Puss på er så länge. 

Post navigation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *