Frozen kvarg.

God kväll kära ni.

Hoppas ni haft en bra lördag? Själv var jag och Oliver på bio, sagt och gjort. Vi såg på ”den gode dinosaurien”, den var bra MEN jag förväntade mig en lite roligare film. Jag kan inte klaga för bra var den ändå, sorligt bra.

Min älskade Oliver var så glad över att gå på bio med mig. Mor- och son tid tillsammans, mitt hjärta.

image

När vi kom hem gjorde jag frozen ”yoghurt” på kvarg till mannen min som gick en sväng till gymmet. Han åt inte en tugga för han deckade med Elliot, så jag åt min och Oliver smakade på Davids och resten slängdes. Det var gott, så gott som kvarg kan bli helt enkelt.

image

Men receptet är så enkelt som att mixa (jag gjorde med en handmixer) frysta bär och kvarg med en tesked honung och in i frysen en timme. Bär är ju bara att slänga i efter önskemål, här har jag hallon och björnbär. Sen är det klart. Låt det stå i några minuter i rumstemperatur innan den serveras.

Imorgon ska jag göra på turkiskt yoghurt! Den ser jag fram emot, mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *