Fruktsocker och vitaminboost

Hej hopp!

Imorse var jag uppe innan ljuset och flyttade på bilen för att inte få en härlig bot på 600 spänn som sist. Alltid lika härligt att gå upp så tidigt när resten av familjen sover.

Jag ska strax packa in barnen och deras krafs i bilen och åka till Mulle meck parken som den heter. Får vi se hur länge vi orkar vara ute.

image

Igår kollade vi på film och åt lite gott jag och David. Han har börjat träna igen nu och vi försöker ta bort så mycket socker och kolhydrater som möjligt. Jag är ju en sån som måste äta nåt gott när jag tittar på film, kan inte bara sitta rätt upp och ner och bara glo :D. Vi bytte ut de feta chipsen och rent socker – sackaros, som jag tänker mig finns i vanligt godis, till frukt – fruktsocker och chokladbollar utan smör och socker.

Givetvis är det också socker men något nyttigare socker eftersom man får sig en vitaminboost på köpet. En sak får man självklart inte glömma när man trycker i sig massa frukt dagligen, är att man går upp i vikt av frukt också, socker som socker i det avseendet.

image

Till middag åt vi chili con carne med kolrot i för mättnadens skull, annars brukar vi faktiskt ha ris till och vitt bröd. Nu tog vi en osötad fullkornsskiva till med ost på. Barnen fick deras degiga bröd till som dom älskar, någon form av tekaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *