Fullt ös morgon till kväll.

Hej och god kväll.

Dålig update idag. Jag var helt ärligt lite småbakis i förmiddags. Det sista glaset  borde jag ej druckit kanske. Dylan hade sin kompis över i några timmar, jag kämpade mig ut och handla med Oliver och David medan Dylan var kvar själv med sin kompis. Sedan var jag över hos min kompis som fyllt år i veckan. Hon hade gjort en jättegod chevrépizza, morotskaka och lite annat gott. Nu längtar jag efter att sova, inte likt mig. Jag är ju annars en riktig nattuggla.

image

image

image

image

image

image

Presenten till Niina. Plockade ihop lite småsaker som är bra att ha. Så köpte jag även en liten rosenbuske till henne.

Hoppas hon blev glad, inte världens höjdarpresent men jag är ändå nöjd med den. Det är alltid kul att få lite plick plock. Eller vad säger ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *