Fyllda fårostbiffar och minisemlor

Åh, nu sover barnen. Oliver somnade sist för inte alls längesedan. Jag ska inte sticka under stolen med att alla barnen är inne i en period. Rätt tufft för tillfället. Jag gillar inte att vara negativ utåt även om jag kan vara det hemma, såklart, jag är ju inte mer än människa. Men faktum är att det är intensivt nu. Hej och hå, Elliot väcker både mig och David på nätterna samtidigt som Oliver kommer in och trängs med oss, gärna oss. Dylan är bara som en tonåring I miniformat. Jag har du dubbla hormonpåslag och allt vad det bidrar till. Jamen inte ska man klaga!

Idag var i alla fall min mamma över och åt middag med oss. Jag gjorde fårostfyllda biffar med pasta och sparris.

image

Hon hade med sig ett supergott müslibröd och minisemlor. Så himla gott!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *