Gårdagens korta plaskisbesök

Godmorgon! 

Vilket fint väder jag har vaknat upp till. Så skönt att solen vill visa sig. Jag tror jag ska sola på uteplatsen pm en liten stund. 

Igår begav jag mig till en plaskdamm med barnen. Vi gick ungefär 20-30 min dit och lika långt tillbaka. 

Elliot var på riktigt skithumör så det blev en kort vistelse, Oliver hann doppa sina fötter innan fick bege oss. 

Jag var så trött igår. Och på riktigt dåligt humör, jag gick från första början extremt motvilligt till plaskis. Barnen bråkar och tjafsar om ALLT. Jag orkar inte. Jag känner mig sjukt matt i kroppen. Jag är ledsen att behöva säga det men barnen har sugit musten ur mig. Men men, man får bita ihop och hoppas att man snart vaknar upp med sprudlande energi.

Jag hade köpt jordgubbar. Det blev ett gäng kvar som jag hade hängt på vagnen varav Elliot mosade dom i påsen på väg hem. I påsen var också ett helt äpple som låg och badade i jordgubbsmoset. Jo, vad händer? Dylan tar påsen och börjar snurra den i värdens fart, jag säger sluta 2 gånger. Tredje gången kommer ett kladdigt äpple flygandes (jag gick framför barnen) och landar RAKT på Elliots vita sufflett. 

Som tur var gick den röda fläcken bort i tvätten tack och lov. Men trött blir man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *