Glimt av vårat hem.

God kväll.

Nu sover snart det sista barnet som är den äldsta- Dylan. Jag hade glömt bort att jag gjorde kaffe efter maten (vi åt sent) och sitter därför och dricker det nu :-D.

Efter att vi hade varit på bvc idag gick jag in för att handla pärondricka till Elliot på hemköp. Fanns ju inte EN ÄNDA sorts pärondricka på hela placet!?! Inte ens vanlig liksom! Vad är det för ställe som inte har pärondricka/juice?

Attans, jag köpte med mig lite tulpaner istället och begav mig hemåt för att städa lite. Älskar att städa och strosa runt i lägenheten och fixa. Är ni också såna som gillar att städa till hög musik? Jag brukar göra det, men inye jättehögt nu då eftersom Elliot blir döv.

Jag brukar ju aldrig lägga upp bilder på heminredning och vår lägenhet. Jag gillar heminredning men problemet är att jag har ett massivt problem när det kommer till organisering. Det blir lätt plåttrigt och rörigt här för att jag har svårt att veta vad jag ska göra av grejer. Om ett hem inte är städat inifrån och ut så drabbas jag av liknande epileptiska anfall. JAG BARA FIXAR INTE ETT OORGANISERAT HEM vilket gör att om det är stökigt i ett skåp så ställer jag inte in någonting där varav det istället hamnar på typ köksbänken. Så står det där tills min hjärna tänkt ut vart det ska vara.

Det är anledningen till att jag inte känner att mitt hem är tillräckligt fint för att synas på bild (även om det är fint).

Men nu tänkte jag ge er en liten glimt av hur vi har det.

image

Vårat fina kök med våran gustavianska matgrupp. Tyvärr har jag plasten kvar på dynorna då de är i original. Väägrar ta bort det fören det ramlar av.

image

Plastulpaner i all ära, lika fina året om.

image

Mm, älskar kristallkronor. Har en både i vardagsrummet och över köksbordet.

image

Hemnesbyrån som står i vardagsrummet med min favvospegel över. Som ni ser har jag en fetisch för ljusstakar  (vem har inte det? ).

image

De färska tulpanerna på byrån. Älskar tulpaner!

Sovrum och övriga lägenhet kommer vid ett annat tillfälle (när det är städat då alltså ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *