Göra egen barnmat

God morgon kära ni som kikar in här.

Ska strax iväg till och lämna Oliver på dagis. Innan veckans slut måste jag handla, det börjar eka tomt i kylskåpet nu och behövs fyllas på inför helgen.

Jag har insett att dom här växande grabbarna här hemma (även växande man i muskler 😉 ) äter som hästar! Jag gör alldeles för lite mat! (Just nu lagar jag mest mat eftersom jag är F-ledig, mer om detta i nästa videoinlägg) Hur ska vi få ekonomin att gå runt med dom här hästarna här hemma?

Jag tänkte lägga upp lite recept på barnmat här snart, lillen ska börja få lite mer nu än vad han fått tidigare. Det finns inget enklare än att göra egen barnmat. Jag tyckte det var krångligt när Dylan (min äldsta) var bebis, men nu känner man sig rätt så rutinerad ;). Håll utkik.

image

Åh, så dålig mobilkamera jag har, jag har en riktig värsting-kamera hemma också. Ett enda problem, det är ett projekt att få över bilderna till mobilen. Hur spontan kan man vara då? Ponera att man spontant gick ut på gården och barnen gör något jättekul och man inser att man inte har värsting-kameran i fickan (eftersom den inte får plats där). ”Vänta barnen, stå kvar som ni gör, jag ska bara springa hem och hämta kameran”. Det händer ju inte. Äh, det får bli lite dåliga bilder då och då :).

Elliot ligger och har en diskussion med storebrorsans favvonalle.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *