Graffiti i Ursviks skogar.

God kväll!

Mina ben pulserar av morgonens joggingrunda på 30 min, jag sprang en rejäl bit verkligen.

image

Jag trivs verkligen här i Ursvik. Jag är ju en betongbrud in i benmärgen verkligen och skulle aldrig flytta ifrån storstaden för något i världen. Även om jag inte vill bo mitt i centrala Stockholm så trivs jag bra att ha det runt hörnan. Här i Ursvik finns det mycket grönt även om man smällt upp Sundbybergs blivande största bebodda del.

image

Men, här och där kan man finna dessa typ av graffitimålningar mitt i en skogsdunge. Så det är ju inte som skogarna i Norrland kanske (nu kanske det finns graffiti i Norrlands skogar också, men det känns ej som det gör det ;)).

image

Nu ska jag sätta mig och plugga naturkunskap inför provet på onsdag. Ska trycka in 105 frågor i huvudet så får vi se hur det går. Jag tror inte ni anar vilken inre stress jag känner, vad har jag gett mig in på? Nu ska jag plugga in det gamla matteprovet också parallellt med att jag fortsätter i matteboken och ev nästa vecka gör prov nr 2. Hua.

Annars har jag oljat in hela terassgolvet nu så det är så gott som klart. Vi köpte begagnade utemöbler som var i sådär skick alltså, vi ska måla om det så får ni se för- och efterbilder sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *