Hål lagat – check

Jippieee! Oliver lagade hålet i tanden idag! Den tandläkaren han fick byta till är grym och pedagogisk. Dylan har också honom och jag kände redan från början att han var väldigt övertygande.

Just nu ligger jag och är helt körd i soffan. Känns som att mina ögon ska falla ihop bums. Tror jag har järnbrist som heter duga, bara det att barnet kan bli dålig i magen tydligen om jag tar järntabletter.

Idag åt jag i alla fall köttfärsbiffarna från gårdagen med linspasta. Då måste jag ändå säga att jag gillar bönpasta mer än linspasta, men det funkar.

image

Eftersom jag sa att jag inte skulle gå till tandläkaren en gång till med Oliver och jag är en sån som håller vad jag lovar, så fick David åka med honom.  Jag skjutsade dom (David har inget körkort) och passade på att handla medan det var inne.

En carfie 😉

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *