Håller tummar och tår… 

Hej kära vänner, 

Igår var en jobbig dag. Var på jobbet och hade överflöd med grejer att göra. Mitt i allt ringer David och berättar att en av Dylans bästa kompisar drabbats av hjärtstopp och nu ligger på sjukhus. Jag är helt förkrossad och kan inte ens föreställa mig hur hans föräldrar och syskon mår. Alla barn i klassen satt tydligen och grät och allt var bara kaos. 

Mitt i allt det här så uppstog missförstånd till höger och vänster. Klubben på skolan hade prickat av att Dylan hade gått hem. Till saken hör att dom skulle ha en kör i Sundbybergs Kyrka, en kör som sjunger för att Samla in pengar till Radiohjälpen som skänker och hjälper fattiga barn. I och med det som hände med Dylans kompis hade dom sagt att de som inte längre vill vara med i kören kan ringa och gå hem om dom vill. I annat fall skulle de åka med klubben ner till kyrkan. 

Jag får alltså ett samtal av David som säger att Dylan hade prickats av från skolan men inte kommit hem på över en timme! Jag fick panik på jobbet och började ringa runt, men ingen visste vart Dylan var. Jag började få diverse katastroftankar. Eftersom Dylan är en känslig kille började jag tänka om han har brytit ihop och dragit iväg någonstans och inte vet jag. Till slut ringer jag upp skolan igen varav dom springer runt och letar och tillslut hittar honom där. Då hade han och hans kompis gått hem till honom för att äta lite mat för att sedan komma tillbaks till skolan och åka med klubben till kyrkan. Klasskompisarna bestämde sig för att åka ändå och sjunga för O, som ligger på sjukhus. Dom ville göra det för att dom visste att O hade velat att dom skulle göra det. Det var en så fin kör och barnen var så duktiga. De sjöng ihop med en kille som heter perla Bjurenstedt, han finns på Spotify om ni vill höra. Han har tydligen gjort lite låtar, bland annat en som heter ”ge världens barn en chans”. Jättefin! Den sjöng dom igår, och jag kunde inte låta bli att få tårar. 

Vilken kaosdag. Jag håller mina tummar och tår för att allt ska bli bra med pojken. Dylan är nedstämd och chockerad, barn har svårt att sätta ord på känslor i såna här sammanhang.  

Hoppas allt är bra med er? Idag tar vi nya tag och laddar upp in för en skoldag. Jag börjar kl 13 men ska försöka komma iväg och handla skal till min nya telefon. Den är såå fin! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *