Hatar matte!

Godmorgon kära vänner!

Så glad att ni är inne här verkligen! Jag känner mig så tömd just nu. Jag vet att jag sagt det miljoner gånger snart men det är en återkommande känsla. Jag pendlar mellan att älska livet och allt det innefattar till att vara totalt jäkla tömd. Tömd på energi, tömd på ork och tömd på personlighet.

Har ni känt så någongång? Jag vet att det är självförvållat vilket gör mig sur samtidigt som jag vill och känner att jag måste få klart det här nu. Men nu känns det som ett stort svart hål som man bara sjunker ännu djupare ner i ju mer man försöker ta sig upp. Allt detta är ju orsakat av kurserna, eller snarare matten. Det kommer ju gå över när det är klart men jag orkar inte, det är just det som är problemet. Jag försöker trolla fram tid som inte finns.

Jag bara tänker på dom som lever såhär år ut och år in. Typ ensamstående föräldrar eller liknande. Snacka om att ha det tufft! Man ska ju verkligen inte klaga eftersom man faktiskt har det riktigt bra egentligen. David tar ju barnen en del på helgerna så jag kan sitta nån timme hit och någon timme dit. Jag pluggar minst 2 timmar varje dag, även helgdagar. Jag skulle behöva lägga 4-6 timmar om dagen om det skulle gå smärtfritt. Men men.

Nu har jag klagat av mig lite och ska därmed försöka mig på lite matte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *