Helg ensam med barnen 

Godmorgon kära vänner,

Ledsen för dålig update denna helg. Jag har varit själv med barnen helgen och verkligen lagt 100 % på dom. Plus att jag är sjuk. Det blir bata värre, först var jag bara snorig men nu har jag sjukt ont i luftrören. 

Igår började vi dagen med att lämna av Dylan vid bussen som skulle till gröna lund med en kompis. Jag och Elliot passade på att vara ute på gården em stund medan Oliver satt inne och spelade lite som han tjatat om hela veckan. 

Sedan röck jag upp mig och åkte på museum med barnen och Livia med hennes barn. Man blir så mycket mer fokuserad när man är med barnen själv. Då gäller det verkligen att man planerar och styr upp allt på ett mer strukturerat sätt. Jag blir så slapp när David är hemma för då ”bråkar ” man om vem som ska göra vad 😄. 

Tyvärr har jag inga bilder från museet eftersom min skit mobilkamera inte kan ta bra bilder i mörkret. Åh vad jag längtar efter min nya telefon nu så jag äntligen kan börja ta ordentliga bilder. 

Vi avslutade kvällen med mys framför film när Dylan hade kommit hem. 

Det är så olikt mig. Trots att jag har en hel skål godis framför mig äter jag ändå inte mer en någon bit. Förut kunde jag verkligen trycka i mig en hel skål helt själv. Nu ligger godiset bara och skräpar i skåpet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *