Helgmys, legoservis och fika.

God kväll kära ni,

Idag har jag haft min mamma över på lite fika, sedan åkte vi iväg och köpte lite ”måsten” på Rusta men också ett spontanköp – en matta! Vi har ju länge velat ha en ny matta, en orientalisk-inspirerad. Och nu hittade jag en för halva priset 300:-. Den var dock lite liten men det gör inget! Så fin ändå. Ska ta bilder på den i dagsljus så ska ni få se. Även Davids familj var över en sväng och fikade. Denna helg har varit familjär vilket alltid är uppskattat. 

Elliot fick en lego servis av mormor 😄. Ascool! Man sätter liksom fast tallriken på brickan, precis som vanligt duplo. Hon köpte det i någon ny butik i Solna centrum som heter kitchen  (tror jag). 

Jag fick en lurvig tröja av henne som ni också ska få se. 

Elliot blev jätteglad när mormor kom idag. Han hoppade till av glädje, så kul att se. För några månader sen grät han när han såg henne, haha. 

Min mamma lyckas alltid hitta så goda konditorier med sjukt färska bullar, kransar och annat gott. Den här smälte i munnen kan jag säga! 

Förövrigt har jag mest pluggat idag, städat, fixat och trixat. Jag får sån jädrans söndagsångest ibland som jag försöker komma undan genom att inte tänka på det. Det gäller verkligen att hålla igång när det blir så. 

Helgen som kommer nu ska David bort hela helgen och spela nya Fifa 17. Då kommer han sova borta och komma hem på söndag, det blir en utmaning. 

Jag är så nöjd med mitt hår! Jag hade planerat att bleka det ytterligare, men nu är jag så nöjd så det är dumt att hålla på. 

  1 comment for “Helgmys, legoservis och fika.

  1. september 26, 2016 at 8:32 f m

    Hallå! Du kan ju inte skriva att du köpt en matta och inte visa bild på den ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *