Hudton och hårfärg

Nu till våren har jag bestämt att tillföra lite guld till mitt mörka dassiga hår. Jag kommer alltså göra lite slingor. Jag passar bäst i guldiga toner eftersom jag är väldigt ”oliv” i min hudton. Om jag inte minns fel så ska man akta sig för kalla toner när man är olivtypen. Jag ska exempelvis inte ha askblond/askbrunt eller ”lilaröda” färger. Mer om hårfärg och hudton läser ni HÄR på denna superbra sida.

Utan istället ska jag satsa på guldblont/honungsblont, kastanjbrunt eller guldbrunt. När jag var yngre skulle jag emot alla odds ha superblont hår, helst askblont. Idag har jag accepterat mina nyanser och kommer hålla mig till dom.

image

Detta är min hårfärg idag. Urtvättad, äcklig och dassig brun. Fy!

Brukar ni göra något kul till våren med erat hår?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *