Hur många barn?

image

Min lilla bebis har sin nya Molodress på sig. Pluttis, han har redan blivit så stor. 4 månader idag blir han.

Jag har funderat på det många gånger, kommer man någonsin vara ”nöjd” med barnaskaffande? Kommer man känna att man är ”klar”? Jag känner mig klar och nöjd vissa dagar och andra dagar vill jag ha fler barn. Är det bara separationen från själva bebis som är grejen? Eller vad är det som gör att man inte känner sig klar trots 3 barn och kommer jag känna mig klar efter 4 då? Dom som har typ 10 barn, hur tänker dom? Har man 10 kan man ju lika gärna ha 11 eller 12, vad är skillnaden?

Ja, stort ämne det här med barn. Jag vill inte sitta där sen bara när jag är 40+ och ångra att jag inte skaffade fler. Det är min tanke just nu.

  2 comments for “Hur många barn?

 1. december 29, 2015 at 12:50 e m

  Tänker precis samma sak! Samtidigt har jag haft astuffa graviditeter, så jag vet att jag kommer må dåligt nästan ett år innan bebisen kommer- vilket gör att man går miste om tiden med barnen som man redan har. Svårt! Tänk om man väljer fel?

  • Jungfrumamma
   december 29, 2015 at 1:03 e m

   Ja håller helt med. Man vill ju ge allt till dom man redan har. Jag har rätt svåra förlossningar också så det vill man inte gå igenom igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *