Huvudvärk 

Hej vänner. 

Ledsen för dålig update. Har mått pissdåligt idag. Huvudvärk och helt slut som människa. Hur har ni det i regnet på andra sidan skärmen? 

Jag mår bättre nu i alla fall och ska till jobbet imorgon. Oliver fyller hela 6 år imorgon!!! Min lilla kille som inte är så liten längre :(. Vi ska överraska honom imorgon bitti med paket. På fredag sen kommer familjerna hit och firar och då är det även Dylans födelsedag. Vi brukar ha mycket att stå i början på november, 2 barnkalas och ett familjekalas. 

Idag har jag ätit detta. Mackor med spenat och köttbullar med gräddsås, lingonsylt och små pickles gurkor. Minns aldrig vad de heter. 

Jag har så mycket jag måste inhandla nu som tagit slut. Dels måste jag handla rynkkräm, både ögon och ansiktskräm. Sedan måste jag handla nytt smink. Mitt är snart slut. Jag har ju kört på mineralsmink nu i några år, men vill testa något nytt. Har ni några förslag? På någon bra foundation tex? 

Nu har jag en deg på jäsning. Ska baka kanelbullar till på fredag. Ska ta och skära upp bullarna nu och in med dom i ugnen. Jag och David ska sedan se ett avsnitt TWD och äta glass. Jag är sååå moffsugen. Vill bara trycka in godis i käften och njuta. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *