Inför sommaren 2016

Nu är det full rulle här med städning och julgransplundring. Jag får liksom ryck ibland och känner att jag vill kasta typ allt jag äger och har här hemma när det blir för stökigt. Jag kanske nämnt det förut?

image

Dessa kulor ska jag spara men nästa jul  blir helt andra bullar. Vi ska ha en sån fin gran med mycket skimmrigt och glittrigt i.

Sitter också för tillfället och smider eventuella planer med svärmor per sms. Kanske att det kommer hända grejer detta år, vi får se. Det kommer ni få veta tids nog. Det jag faktiskt kan säga nu då det faktiskt är officiellt nu är att svärmor Katarina kommer bjuda oss till Thailand i sommar, kan ni fatta?! Vår 30-års present från henne till oss 🙂 :). Hur tackar man för något sådant?  Kärlek!

  2 comments for “Inför sommaren 2016

 1. januari 6, 2016 at 5:47 e m

  Va lyxigt med en sån resa 🙂

  • Jungfrumamma
   januari 6, 2016 at 5:53 e m

   Ja verkligen ! Så snäll svärmor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *