Ingen hemmafru här!

Hej allihopa!

Gaah, giv mig styrka att orka nåt! Haha, jag finner inga ord så seg jag är. Att bara sitta hemma är inte bra, jag förstår inte folk som är föräldralediga i typ 3 år i sträck, fyfan! Det är ju rena rama nedbrytningsprocessen för både kropp och knopp. Jag njuter av mitt liv just nu, att spendera all tid med lilla Elliot som sedan börjar dagis är det viktigaste för mig. Jag vet ju dock att denna tid kommer ta slut, därför kan jag njuta av den. Men hur njuter man år ut och år in? Nej, jag skulle känna mig värdelös… att bara diska och laga mat ENBART är inte min grej. Skulle nog inte va en bra hemmafru trots allt.

image

Nä, imorgon ska jag upp, göra mig i ordning och städa sedan ska jag som sagt iväg och käka lunch med min supergravida kompis som är 3 dagar över tiden.

image

Kolla på den här ungen som drar sig uppåt och visar skarpt att han inte vill ligga ner! Nej, han vill ju sitta upp. Äälskling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *