Ingen lunch med kompis idag.

God förmiddag kära ni,

Sitter med en liten suris i knät som är för trött för sitt eget bästa.

Min kompis har fått oregelbundna värkar inatt så henne blir det ingen lunch med, hon ska snart föda barn! :D. Såå spännande! Hon ska få sitt första barn, en liten snippbebis ;). OM jag ska köpa världens sötaste klänning när jag får komma och hälsa på. Nu är inte jag den som tycker att flickor ska ha rosa och tyll tyll, men denna gång ska jag vara riktigt brutal och köpa den ”flickigaste” klänningen jag kan hitta! Kommer placera mig inom alla samhällets normer när jag ska köpa kläder till min kompis bebis.

image

Jag ligger och pratar med surpuppan, men han tycker jag ska va tyst.

Har påbörjat städning hemma men fick som sagt avbryta och trösta Elliot som vaknat på fel sida. Ska fortsätta så fort han somnat. Jag ska damma, dammsuga, PLOCKA och eventuellt rensa lite. Får se vad man hinner med, det är ju inte alltid man hinner med det man tänkt utan då får man improvisera lite.

Imorse hade vi pyjamaskramparty länge innan vi kom igång med dagen! Nu har jag dock fått på mig kläderna. Blir ingen träning idag, har träningsvärk i varenda muskel i kroppen, känns riktigt bra faktist.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *